„Ловци на вештерки“ нов филм на MaxTV кино

loading...

Вечерва во 20 часот филмот „Ловци на вештерки“ станува достапен за сите MaxTV корисници 🍿🎬▶️ Гледајте ја приказната за 10-годишниот Јован, кој е роден со церебрална парализа, но преку својата имагинација бега во светот на фантазијата

Македонски Телеком од 15 април овозможи да уживате во некои од најдобрите македонски филмски достигнувања, овогодишните оскаровци и уште многу забавни филмови.

Секоја вечер, очекувајте, промотивни проекции на филмски наслови со фестивалски квалитет, кои ќе бидат достапни за сите MaxTV корисници, без дополнителен надомест.

Филмовите од MaxTV киното лесно ќе ги најдете во: Мени > Видеотека > MaxTV кино.  Проекцијата почнува во 20:00 часот, а филмовите ќе бидат достапни 24 часа.

Следете нè секој ден на: TelekomMK Facebook профилот и TelekomMK апликацијата за најава на следните филмски наслови.

Translate »