Што да садиме периодов?!

Пролетта и почетокот на летотото е идеален период за промени во градината.
Работењето во градините освен што придонесува до подобар изглед на градините исто така влијае и на расположението.Грижата за растенијата ја зголемува свесноста за одговорност и пријатно влијае на расположението.
Ќе бидете изненадени колку подобро ќе се чувствувате додека го гледате цвеќето како успешно расте, разубавувајќи го вашиот дом, тераса,градина…

За таа цел ви подготвивме избор на садници со кои можете да го подобрите расположението и изгледот на градината.
Дел од растенијата кои беа најпопуларни и најпродавани периодов.

Одберете која комбинација ќе ја насадите Вие во Вашата градина или тераса.

Контактирајте не

Цветна грмушка, Gaura
Lavanda, Декоративна грмушка
Thuja Smaragd, зимзелена садница
Еquisetum, Декоративна трева
Delosperma cooperii , Цветна перена
Berberis декоративна грмушка
Thuja Danica, зимзелена садница
Hemerocalis, Цветна перена
Cotoneaster декоративна ползавица
Festuca , декоративна трева
Cupressus Gold Crest , Зимзелена садница

Spirea japonica, цветна грмушка
Lonicera nitida, декоративна грмушка
Thuja Golden globe, зимзелена садница
Chamaecyparis Elwodii, Декоративна зимзелена садница

Одберете го Вашиот омилен вид, контактирајте не и ние ќе го доставиме до Вашиот дом.
Цветни грмушки, зимзелени садници , декоративни треви, растенија за огради, перени, дрвја… и многу други.
Погледнете поголем дел од асортиманот на Foja Фан страница или на веб страницата https://foja.com.mk/

Translate »