Се плашеле дека ќе им го уништи дворот, но тој го претворил во вистински мал рај

Видеото прикажува како еден обичен двор со трева може да биде претворен во прекрасна оаза за одмор. Кога ги чуле неговите планови, сопствениците помислеле дека тоа нема да заврши добро, но погледнете што направил овој човек.

Translate »