Видео: Шармантно монтажно дрвено кафуле изградено во градина за кратко време

loading...

Додека повеќето од нас се претпазливи поради новиот коронавирус и ги избегнуваат кафулињата, креативни и вешти лица низ создаваат кафулиња во нивните градини.

Горда девојка го пофали татко си Ед на социјалните мрежи, објавувајќи фотографии од неговиот проект за време на пандемијата.

На нив се гледа како 53-годишниот градител создава удобно и шармантно кафуле во аголот на нивната градина. Ед го изградил малиот објект за 3 месеци.

кафуле
кафуле

„Дали татко ми навистина изгради кафуле во градината сосема сам за 3 месеци? Апсолутно“ – напиша ќарката Џулиен Астрид во објава на Twitter која стана вирален хит со стотици илјади допаѓања.

кафуле
кафуле
кафуле
кафуле
кафуле
кафуле
кафуле

Кафулето „La Vida“ има доволно место за семеен собир и за неколку гости. На таблата е испишано менито со пијалаци, кои ги носат имињата на членовите на семејството.

кафуле
кафуле
кафуле
кафуле
кафуле

ВИДЕО

izvor Femina.mk

Translate »