Гол прошетал низ центарот на Нови Сад (Видео+18)

Во Нови Сад е снимен гол маж како шета низ центарот на градот. Не е познат неговиот идентитет, ниту зошто го направил тоа.

Čovek šeta go ulicom Maksima Gorkog.#NSulice

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Tuesday, October 10, 2017

Translate »