Шекеринска: Се шокирав со веста дека му застарува делото на Мијалков

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска во вечерашното издание „Клик Плус“ на ТВ21 посочи дека е шокирана по веста дека му застарува едно од делата на поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков.

„Помалку шокирав и изнервирав кога ја прочитав првата информација. Сите го сметаме тоа како пра-делото. Јас не мислам дека прислушувањето било единствениот грев, но тоа е гревот кој ги создаде другите нивни гревови – бидејќи не преслушуваа сите после извесно време мислеа дека можат се да прават“, посочи Шекеринска.

Translate »