Диета за јануари и февруари: Гладни ЕДЕН ДЕН неделно и килограмите се топат!

loading...

Не сите диети се комплицирани и напорни – доволно е да се воздржите од јадење еден ден во неделата и килограмите ќе се „стопат“

Диетата на Месечината ја регулира тежината и помага при чистење на организмот. Следете ја табелата и испробајте ја „диетата со месечина“. За време на диетата, воздржувајте се од кафе и цигари. Пијте минерална вода.

Јануари 20 јануари, почеток на диета во 8.45 часот на 21 јануари, крај на диета во 9.06 часот

28 јануари почеток на диетата во 8,34 часот наутро 29 јануари крај на диета во 5,52 часот наутро

Февруари 4 февруари почеток на диета во 7.38 часот 5 февруари крај на диета во 3.47 часот наутро

11 февруари почеток на диета во 8.18 часот 12 февруари крај на диета во 6.00 часот

19 февруари почеток на диета во 6.28 часот 20 февруари крај на диета во 6.50 часот наутро

26 февруари, почеток на диета во 22:20 часот, 27 февруари, крај на диета во 18:17 часот.

Translate »