Голема полициска акција во Прилеп – се апси на сите страни

Голем број на полицајци, инспектори, припадници на специјалните единици во моментов апсат на повеќе локации низ градот Прилеп.

Од неофицијални извори Centar.mk дознава дека се уништува голема дилерска мрежа на друга во која биле вклучени менаџери на локали, хотели, полицајци, која подолг период дилала дрога на повеќе локации.

Повеќе детали од МВР очекуваме наскоро.

Translate »