Минути кои траеле како векови (Видео)

loading...

За влакно е избегната несреќа на аеродромот во Салцбург, Австрија.

На снимката се гледа како авионот се обидува да слета , но поради силниот ветер се свртува со крилото на десната страна и отскокнува од пистата. Присебниот пилот , за среќа, повторно го дигнал Боингот во воздух и се вратил назад во Франкфут, Германија, откаде и полетал.

Патниците од авионот сведочат дека тие неколку минути при слетувањето им изгледале како векови. Еве ја снимката…

Translate »