Моќта на спомениците или бегај да бегаме! (Ексклузивно видео)

loading...

 

Каква судбина ги чека спомениците од проектот “Скопје 2014”?  Радар , од сигурни извори, дознава дека Ќосето, Филип и Александар планираат тајно бегство од Македонија на непозната локација. Само  за  нашиот и вашиот портал,  Александар порача-Нема да чекаме други да ни ја решаваат судбината, одлучивме да  одиме во подобар живот! Ве молиме видеото  да не го преземате, освен ако не сакате да им го расипете планот на спомениците.

My dreams of being a professional statue have been shattered. Caution, slippery when wet.

Posted by Zach King on Saturday, November 11, 2017

 

One thought on “Моќта на спомениците или бегај да бегаме! (Ексклузивно видео)

Comments are closed.

Translate »