Карамбол каков не сте виделе (Видео)

loading...

Квалификационата трка за светскиот куп на Фиа ГТ во Макао, Кина ја одбележа невиден карамбол.  Во судирот учествуваа  најмалку 16 автомобили.  Судирот го предизвика возачот на Мерцедес .

Translate »