Ѝ излезе градата, а тогаш покажа уште нешто…

 

Убавата шпанска водителка Адриана Абениа, во проѕирен фустан од чипка, сепак покажа повеќе отколку сакаше. Позирајќи на доделувањето на медиумските награди во Мадрид, во еден момент, на нејзино големи изнендаување,  од длабокото деколте ѝизлезе градата.

 

Таа шокирана се сврте да се намести и тогаш, сосем непланирано, го покажа и  газето во проѕирни гаќички.

 

Кога конечно се прибра и го намести фустанот,  33- годишната Адриана  го напушти црвениот килим, а нејзината симпатична реакција го обиколи целиот свет.

 

Нејзините пеги никогаш нема да Ви сметаат!

 

Translate »