Пита од јаболко направена по еден од најстарите австроунгарски рецепти!

loading...

Оваа пита се прави од јаболко по еден од најстарите австроунгарски рецепти. Се служи со ванила крем, како и во Австрија. Ужување за непце е секое залаче!

Во преубавата атмосфера во ресторан Амика секоја средба се претвора во позитивно искуство и исклучително доживување. Ресторанот се наоѓа во срцето на Скопје со убав поглед на реката Вардар. Улица кеј 13 ноемеври ГТЦ, втори спрат restoranamika@gmail.com 02 311 3488

Translate »