Црно рижото со мастило од сипа, уживање и за око и за јадење

loading...

Ресторанот “Маракана” се наоѓа во средиштето на Градскиот парк во Скопје, меѓу пријатните зеленила, со модерен и елитен стил.  Тука ќе бидете секогаш убаво пречекани и беспрекорно послужени со италијански специјалитети, уникатни морски плодови и риба.

marakanatiglio@yahoo.com

071 398 398

Translate »