Емотивно видео: Чудесна реакција на мало момче кому за прв пат му ставаат очила

loading...

Чудесна реакција на малото момче Иан Ривера кое сега има 2 години, но кога имал 18 месеци родителите за прв пат му ставиле диоптерски очила и го снимиле чинот.

Неговата реакција е бесценета.

По коментарите на социјалните мрежи се гледа дека многу луѓе сочувствуваат со слаткото момче. Дел од нив плачат, дел се смеат.

Едно е сигурно, ова видео никого нема да остави рамнодушен.

извор:курир.мк

Translate »