Секси календар на ,,згодна,, Хрватица

loading...

Пеачката Лидија Бачиќ (32) има успешна година и затоа одлучи да ја заврши со секси календар. Атрактивната Сплиќанка го промовираше календарот  во неделата, a објави и неколку фотографии од фото сесијата.

Нејзините обожаватели се воодушевени на сликите во кои таа е облечена во црн корсет.

 

Translate »