Грчка краба му се заканува на македонски турист

loading...

Паралелно со потпишувањето на договорот за името и грчко-македонските протести се одвива и туристичката сезона. Традиционално повеќето Македонци и оваа година се упатија на “краците”, но и подалеку по грчкото крајбрежје. Видеото, кое стана вирално,  го снимил турист на грчка плажа.. Не знаеме дали туристот бил Македонец, но пораката на крабата е јасна :”Соблекувај гаќите или ти летна главата!”

Translate »