Славни личности кои се возат со метро

loading...

Богати се и славни а не се срамат да се возат со метро, и покрај милионите кои ги имаат

Кога зборуваме за животот на ѕвездите, најчесто описот вклучува неколку приватни лимузини со возачи и приватни авиони за подалечните дестинации. Но, кој би рекол дека истите тие ќе се качат во метро?

Многу ѕвезди користат јавен транспорт, но мораат да се маскираат за да останат незабележани.

Само мал дел од оние кои не се „преголеми ѕвезди“ за да се возат рамо до рамо со „обичните луѓе“:

Ен Хатавеј

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-02.jpg

Ријана

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-01.jpg

Дру Баримор

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-03.jpg

Дакота Фенинг

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-04.jpg

Мајкл Даглас

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-05.jpg

Кејти Холмс

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-06.jpg

Џејк Гиленхал

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-07.jpg

Сара Џесика Паркер

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-2-1.jpg

Џесика Алба

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-da-se-vozat-so-metro-i-pokraj-milionite-koi-gi-imaat-2-2.jpg

 

Translate »