Видео- Игор АНГЕЛОВСКИ-Фудбалот уште повеќе ќе не обединува

loading...

„Најуспешна година во историјата на македонскиот фудбал. Имавме многу настани, #успеси…прв пат една репрезентација играше на #Европско првенство, младите селекции постигнаа одлични резултати, #Вардар стана првиот наш клуб што обезбеди место во група од Лигата на Европа, #Супер Купот на УЕФА е најголемиот спортски настан во нашата спортска #историја, а резултатски годината беше најуспешна и за А репрезентацијата со 5 #победи, три нерешени натпревари и пораз само од Шпанија. Очите во А репрезентацијата се секогаш вперени, а во 2018 година ќе бидеме сконцентрирани на Лигата на нации. Секој член на репрезентацијата е задолжен за позитивната #атмосфера и се надевам дека ќе биде уште #подобро. Среќна Нова 2018 година, посакувам многу здравје, среќа и многу #радости на фудбалски план“

Игор Ангеловски – Селектор на А репрезентација на Македонија

Игор АНГЕЛОВСКИ: „Најуспешна година во историјата на македонскиот фудбал. Имавме многу настани, #успеси…прв пат една репрезентација играше на #Европско првенство, младите селекции постигнаа одлични резултати, #Вардар стана првиот наш клуб што обезбеди место во група од Лигата на Европа, #Супер Купот на УЕФА е најголемиот спортски настан во нашата спортска #историја, а резултатски годината беше најуспешна и за А репрезентацијата со 5 #победи, три нерешени натпревари и пораз само од Шпанија. Очите во А репрезентацијата се секогаш вперени, а во 2018 година ќе бидеме сконцентрирани на Лигата на нации. Секој член на репрезентацијата е задолжен за позитивната #атмосфера и се надевам дека ќе биде уште #подобро. Среќна Нова 2018 година, посакувам многу здравје, среќа и многу #радости на фудбалски план“

Posted by Фудбалска Репрезентација на Македонија on Thursday, December 28, 2017

Translate »