Не смеете да пропуштите: крцкав топол кроасан со путер и кашкавал во пекара „Бакал“

Вистинско богатство се крие во пекара„Бакал“. Од леб со путер, пченкарен и фин крцкав багет, преку кроасани со путер и павлака, со кулен и сирење, па до колачи чиз кејк, тартови и торта со морков. Тоа е и причина Пекара „Бакал“ многу често да биде местото за купување за време на утринската пауза, каде ќе се купи крцкав топол кроасан со путер и кашкавал.

Бели пецива кои ги разгалуваат сите сетила!

Пецивата што се продаваат во „Бакал“ не само што се вкусни, туку изобилуваат и со високо нутритивни состојки, благодарение на природните состојки создадени со патентирана технологија на производство. Врвни пекарски специјалитети подготвени по софистицирани француски и германски рецептури.

Разговор со Мирослав Симјаноски-менаџер во ексклузивниот ресторан Бакал

Translate »