Непријатна случка: Гол маж дошол на бензиска со пенис во задникот

loading...

Гол маж е фатен како шета на бензинска пумпа со сексуално помагало  во анусот.  Станува збор за лице со ментални проблеми, кое  наводно дошоло на бензинска пумпа да бара помош за да го извади сексуалното помагало.

Непријатната и трауматична сцена е снимена во населбата Саведра во аргентинската престолнина Буенос Аирес.

 

Translate »