Влегол да ја ограби продавницата, но не знаел дека и мајката и ќерката имаат пиштоли (Видео)

loading...

Маскираниот и вооружен напаѓач влегол во продавница во Оклахома, во која биле само две жени, ќерка и мајка.  Кога видел две сами жени се охрабрил, не не  знал дека и тие се вооружени.  36 годишниот Тајрон Ли, криминалец со досие,  прво  се пуштил на 50-годишната мајка инаку сопственичка на продавницата, и се обидел да и го земе пиштолот од рака, но тогаш ќерката почнала да пука…  Напаѓачот со неколку прострелни  рани, веднаш бил однесен во болница, каде е ставен во индуцирана кома, а  жените освен претрпениот стрес, немаат други повреди.  Пресметката е снимена со надзорна камера.

Translate »