Сестрата на Амал Клуни со свој бренд

loading...

Доколку стилот на Амал Клуни е дефиниран од мноштво елегантни чанти, нејзината сестра, Тала Аламудин, е поларна спротивност.

Задебелен, боемски начин е нејзиниот повик. Толку многу, дека таа е канализирана нејзината љубов на fringing во нејзиниот сопствен бренд: Тотално Тала. Пријавете се за “Тотално извонредно” надградби за онлајн лансирањето на брендот и ќе добиете белешка од Tala велејќи дека таа е “целосно воодушевена”. Тоа не е бренд за слабо срце.

Моментално достапна само за купување во Сингапур, каде што живееше со нејзиниот поранешен сопруг Наги Хамиех, Totallytala.com работи на добивање на “поостри и посветли” за своите клиенти.

 

Translate »