Сезонски цветници по акциска цена во ФОЈА

loading...

Во период кога времето најчесто го поминуваме по дома, а допирот со растенијата го имаме на својата тераса или во двор, најмалку што можеме да направиме е тие да бидат убаво уредени, и во нив да имаме наседено сезонски растенија и цвеќиња. Кои со својот колорит, мирис и убавина ќе делуваат смирувачки на нас.

Токму во овој период градинарскиот центар ФОЈА иницира акција- Сезонски цветници, по акциска цена од 25 ден.
Да ги разубавиме терасите и градините со изобилие од бои и шаренило! 🌸🌺🌻

Alisium , Tagetes, Begonia, Petunia, Celosia , Verbena, Impatiens…

Translate »