Едина Муса-професионална кошаркарка и фитнес инструктор

loading...

Иако спортот и женственоста не одат заедно, Едина Муса го докажува токму спротивното. Секогаш атрактивна без разлика дали носи дрес или здолниште со високи потпетици.

 

Кои се твоите рутини за нега на лицето и телото?

Не можам да си го замислам денот без активен кислород и мицеларен раствор. Активниот кислород го користам за време на моите тренинзи, со цел порите да можат да се прочистат од самата пот, и кожата нормално да дише.  Од друга страна мицеларниот раствор го користам по завршување на тренингот за чистење и освежување на самата кожа.

Лето е, планираш одмор. Без што не можеш да го замислиш твојот несесер!

Мојот несесер нема да биде преполн, но еден од производите кој сигурно ќе се најде во него е Eucerin Sun, флуид за заштита на лицето од сонце, кој секогаш го користам кога излегувам на сонце. Користам и млеко за тело за нахранување на кожата по сончање. А кога станува збор за крема за лице, користам Еуцерин Аква Порин.

Кога се чувствуваш најпривлечно?

Јас сум личност со самодоверба и со многу позитивна енергија. Жената што се сака себеси и која вложува во својот изглед и здравје, не може а да не се чувствува привлечно. Самодовербата ја храни убавината на една жена. Па зарем има нешто поубаво од жена која нема допирна точка со ароганција, а зрачи со самодоверба. Најпривлечно се чувствувам во некоја спортска варијанта, бидејќи тоа сум јас.

дел од разговорот е искористен од магазинот Убавина и Здравје

Translate »