Невообичаено табло на клас од Кочани

loading...

Учeниците од училиште од Кочани не се придржувале до вообичаениот начин на фотографирање. Тие наместо црно бело, традиционално табло, учениците од сообраќајната струка од СОУ “Гошо Викентиев” – Кочани го имаат најкреативното табло на сите времиња во Македонија.

Класот  IV-С се одлучил покрај вообичаените фотографии да направи уште едни уникатни во кои тие се облечени како пилоти и стјуардеси.

Фотографиите се толку добро изработени, што учениците добиле одличен спомен за целиот живот. Za se.mk

 

Translate »