Видео: Погледнете како изгледале становите во 80-тите

loading...

Во Загреб е отворен музеј за 80-тите. Погледнете како изгледале становите тогаш со големи регали и тапети на ѕидовите. А музиката  се слушаше од плочи и касети. Погледнете го видеото/

Translate »