Видео:Тепачка меѓу професор и ученик

loading...

Ученик од средно училиште во САД, кој за време на часот мошне самоуверено го предизвикал на тепачка еден од професорите, ќе останел нокаутиран да не му притрчале на помош неговите соученици кои очигледно не се надевале на таков развој на настаните.

На снимката може да се забележи дека професорот дефинитивно не е почетник во уличните борби па мошне умешно ги блокира ударите и знае како противникот да го тресне од земја.

Не е познато дали против некој од учесниците во тепачката има дисциплинска постапка од училиштето.

Translate »