Прошталната порака на Кејт Спејд: Беа, ти не си виновна. Прашај го тато!

loading...

Американската креаторка Кејт Спејд си го одзеде животот на 55 годишна возраст. Нејзиното тело, обесено на марама,  го пронашла куќната помошничка во утринските часови. Таа оставила и проштално писмо до својата 13 годишна  ќерка  во кое стои: Беа, отекогаш сум те сакала. Ова не е твоја вина. Прашај го тато!

Кејт со ќерката

Медиумите пренесуваат дека Кејт и нејзиниот сопруг Енди имале проблеми во бракот и дека тој планирал да се исели од станот.

Станот на Кејт и Енди

Полицијата потврди дека во моментот на самоубиство, тој бил во деветособниот стан во Њујорк, а нејзината ќерка била на училиште.

Со сопругот

Кејт и Енди го лансирале својот моден бизнис во 1993 година.

Translate »