Мартин Вучиќ се ожени

loading...

Мартин Вучиќ и неговата девојка Сања ја крунисаа својата долгогодишна љубовна врска со брак.
Нора Шаќири, која е семејна пријателка со Мартин и неговите, сподели фотографија од свадбената прослава на музичарот и неговата избраничка на која позираат заедно со Марко, Бени и Лиса.

На бракот на Мартин и Сања му претходеше четири години љубовна врска, од кои некое време живееја заедно.

 

Translate »