Маж почина од убод од стршлен

loading...

Во Бања Лука маж на возраст од 43 години почина од убод на стршлен.

 

Трагедијата се случила на плажата Лендрин млин. Лекарите на службата за медицинската помош од Домот на здравјето во Бања Лука вложиле големи напори да го спасат животот на тој маж, но без успех.

-Еден час беше имаше обиди за реанимација, но не вроди со плоди. Тој бил алергичен на убод стршленот, вели изборот од службата за брза помош во Домот на здравјето во Бања Лука.

Translate »