Фото: Модерни станови со зелени декорации во Скопје!

loading...

Не секогаш сме во можност да престојуваме во природа, Но денес благодарение на технологијата можеме природата и зелените површини да ги внесеме во нашиот дом или канцеларија!

Со тоа да внесеме во домот хармонија, и релаксирачки елементи кои ја смируваат нашата енергија, овозможуваат релаксација и опуштање по напорниот работен ден.

Тоа е и причина во нашиот град се повеќе успешни, урбани луѓе да се одлучат во својот дом да внесат зелени декорации или вертикални градини направени од природни стабилизирани растенија, што подразбира аплициран мов, бршлени, листови, папрат и цвеќиња на дрвени панели, кои се поставуваат на било кое место во просторот. Декоративни растенија (100% природни, но не живи) кои се долготрајни, кои не бараат одржување, нахранување, наводнување ниту пак светлина. Треба само да се внимава да не се изложуваат на сончева светлина, ниту пак да се инсталираат над радијатори, ниту пак под клима уреди.

Додадете природа и бои во Вашиот простор!

Изложеноста на зелени декорации ја зголемува креативноста и имунитетот за околу 50%! Вреди да се инвестира во него.  Повеќе инфо на следниот линк https://flowercity.mk/

Translate »