Градинарскиот центар ,,Фоја,, со креативна идеја за да се привлечат посетители

loading...

Шареноликоста на боите во есен е нешто навистина посебно. Контрастни и интензивни бои, перуники, хризантеми, пампас, тикви, пченка, плетени кошнички, симпатично страшило,камени патеки и многу други детали се дел од есенскиот амбиент во градинарскиот центар ФОЈА. Интересна и креативна идеја за да се привлечат посетители.

Тука најдиректно можете да ги доживеете сите убавини на есента, да се фотографирате во прекрасниот амбиент креиран од пејзажистите на ФОЈА, и секако да одберете декоративни садници кои ќе го разубават секој простор.

 

Translate »