Брижит Макрон во интересни комбинации, на гости кај грчкиот претседател

loading...

Брижит и Емануел Mакрон беа во дводневна официјална посета на Грција.

За вечера со државниот врв, како и грчкиот претседател Прокопис Павлопулос и неговата сопруга во претседателската палата во Атина, Брижит избра црвена креација со мала наметка.

Брижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел Mакрон

Додека го разгледуваше Атинскиот акропол, заедно со партнерката на Алексис Ципрас, Перистера „Бети“ Базиана, 64-годишната прва дама на Франција изгледаше шик во црно-бела комбинација.

Брижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел MакронБрижит и Емануел Mакрон

Францускиот пар се прошета низ улиците на Атина и израдува многу минувачи со селфи фотографии и љубезни поздрави. Синиот фустан на Брижит го носи логото на францускиот бренд Луј Витон.

Брижит и Емануел Mакрон

Translate »