Кој познат балкански бенд ќе настапи на скопскиот плоштад за Нова Година?

loading...

ШИЛЕГОВ МОЛЧИ, ХРВАТИТЕ ВЕЌЕ ОБЈАВИЈА: “Парни ваљак” за Нова година на скопскиот плоштад!

Според пишувањето на некои медиуми, а кои се повикуваат на информациите на хрватската РТЛ телевизија, попупарната хрватско-македонска група “Парни ваљак” за најлудата ноќ ќе пее на скопскиот плоштад. Но…..зошто тоа се крие? Иако се зборуваше во емисијата на РТЛ за тоа дека само хрватската пејачка Нина Бадриќ ќе се “закити” со 20 илјади евра, се поставува логично прашање, дали тоа Аки Рахимовски и групата кај нас ќе пеат за многу повеќе пари?Што зарем им вреди за помалку пари да се “тегнат” од Загреб до Скопје?

 

Translate »