Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш станало херој

loading...

Автомобилот во кој се наоѓале еден татко и ќерка излетал во река во кинеската провинција Хунан.

Водата брзо почнала да надоаѓа, а тие останале заглавени во возилото. За среќа, во близина се нашло едно момче кое без да размислува скокнало во ледената вода и успеало да ја отвори вратата од автомобилот. 

На снимката се гледа како девојчето му паднало во раце, а тој побрзал да ја однесе до брегот.

Веднаш зад нив, од автомобилот излегол и таткото.

Translate »