Видео-Гладијаторски борби меѓу малолетници во центарот на Скопје

loading...

Две момчиња се тепаат, а стотина други страсно навиваат. Сцената, која наликува на бокс-меч на отворено, ја следат и возрасни луѓе кои заедно со малолетниците го чекаат исходот. Тепачката се случила минатата недела во скопски Капиштец. Очевидци велат дека оваа борба меѓу децата среде бел ден, во центарот на градот, не се случува прв пат. Пријавиле во полиција, но и по една недела од настанот, МВР сѐ уште го истражува инцидентот.

http://samoprasaj.mk/naacik/1550-2020-02-06-17-00-52?fbclid=IwAR1zKID2tfzqkoOTysImDKuzpnm1mMTKBRItLQvILzJN7b3CBVYu3jgvN2Q

Содржината ја изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со МТВ1.

Новинарка: Катерија Топалова
Снимател: Борис Каевски
Монтажа: Аристид Филактов и Лилјана Кузмановска

Translate »