Вознемирувачко видео: На Кружната трка во Скопје автомобил удри во човек

loading...

На Кружната трка во Скопје се случи голема трагедија. Како што не информираа очевидци, пред факултетите, на потегот од МРТВ до семафорoт пред ,,Мавровка“, еден натпреварувач изгуби контрола над автомобилот, по што удри директно во човек, кој ја набљудуваше трката од непосредна близина на тротоарот. Видеото е вознемирувачко:

АКО.мк

Translate »