Бершка со модни парчиња од летниот хит Деспасито

loading...

Сите го сакаат хитот Деспасито

Песната Деспасито ова лето не излегува од глава, а модната марка Бершка  е во чекор со трендовите, лансираше неколку модни парчиња подветени токму на оваа песна.

Така, во новата младешка колекција има машки и женски маички со принт и женски боди (црн и црвен) со натписот Des-pa-cito.

Translate »