Кои се новите членови на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ избра нов Извршен Комитет со едногласната поддршка од Централниот Комитет, објави Антонио Милошоски.

 

Новиот извршен Комитет на ВМРО ДПМНЕ е во состав на:

– Проф. Драги Димитровски
– Д-р Игор Николов , нефрологија
– Проф. Христијан Мицкоски, ген.секретар
– Зеќир Рамчиловиќ, пратеник
– Александар Николоски, меѓ.соработка
– Џери Наумов, странски инвестиции
– Златко Перински, м-р човечки ресурси
– Никола Србов, м-р историчар
– Славе Трпески, катастар
– Ане Лашкоска, пратеник
– Сеад Солаковски, лекар од Лабуништа
– Марио Цветковски, Куманово
– Дијана Транталовска, ветеран
– Богдан Илиевски Бетмен, граѓ.активист
– Светлана Колариќ, К. Вода
– Александар Георгиев, портпарол
– Дејан Јовановски, спортист/ кошаркар
– Анета Стојановска Стефанова

Translate »