Јутјуберот од Мексико направи фатална грешка и заврши во мртовечница

17 годишниот Хуан Луис Росалес ,  Мексиканец и  YouTube ѕвезда, неодамна , во  видео му порача на еден од најопасните наркобосови да му го “пуши”. Само неколку дена подоцна, во барот каде се журкал влегла група вооружени криминалци и го убила пред неговите пријатели.
Полицијата потврди дека тој бил изрешетан со 15 куршуми . Несреќниот тинејџер станал популарен на социјалните мрежи откако на 15 години се преселил во Кулиакан,     каде работел во пералница за автомобили. Во градот го добил и прекарот, по кој станал популарен на интернет -“Пиратот од Кулиакан”.
Translate »