Што мислите колку чини новогодишниот фустан на Меланија Трамп?!

loading...

Никогаш нема да погодите. Иако личи како да го купила од ” Евро-Азија” не е така. Фустанот не е кинески, туку дизајнерски и чини 4 000 долари. Твитерџиите дури се обложија на тема : што е полошо во комбинацијата,  кондурите на првата дама или фустанот? Ве оставаме сами да процените.

 

 

 

Translate »