Косовската полиција дава 10 000 евра за информација за убиството на српскиот политичар

loading...

Косовската полиција нуди награда од 10 илјади евра за корисна информација поврзана со убиството на  Оливер Ивановиќ.

Полицијата отвори и бесплатни телфонски линии 080019999  или-  192,како мејл адреса: info@kosovopolice.com и гарантира целосна тајност за оние кои ќе се јават.

Во меѓувреме премиерот Рамуш Харадинај за 18 часот свика седница на Советот за национална безбедност,околу актуелна безбедносна состојба во земјата.

Translate »