Ана Јовковска: Пет работи кои никогаш не би ги направила

Ана Јовковска е новинарка и пи-ар експерт, активистка и хуманистка,  иницијаторка и учесничка во различни граѓански и социјални движења, екологист, борец

Read more
Translate »