Шокантно! Родители го претепале своето бебе, што морало да му ги ампутираат нозете

loading...

46-годишниот Тони Смит и неговата 24-годишна партнерка Џоди Симпсон од Кент во Велика Британија, биле осудени на 10 години затвор поради злоупотреба и насилство врз сопственото дете. Детето толку било удирано, што од повредите морале да му ги ампутираат нозете.

Малото дете, кој го носи името на својот татко, за малку ќе починело од сепса.

Условите во кои живеел парот биле во најмала рака ужасни. Низ целиот стан биле расфрлени валкани алишта, а во детското креветче имало ѓубре.

Покрај за обид за убиство, Тони и Џоди биле осудени и поради суровост кон детето, бидејќи не повикувале помош кога на бебето му се слошувало.

“Детето беше сиво, натечено, му откажуваа органите, имаше скршени коски…благодарение на брзата реакција на лекарите животот му беше спасен”, се слушнало на суд.

 

Photos -Baby’s legs amputated after parents swung him by his ankles – Tony Smith Junior was almost killed at the hands of Jody Simpson and Anthony Smith who carried out a string of ‘violent assaults’ on their 41-day-old son. The young baby was swung a… http://ow.ly/23n950gzmwh 

Photos -Baby’s legs amputated after parents swung him by his ankles – Gossip Hubb

Tony Smith Junior was almost killed at the hands of Jody Simpson and Anthony Smith who carried out a string of ‘violent assaults’ on their 41-day-old son. The young baby was swung around by his…

gossiphubb.com

Експертите утврдиле  дека родителите го влечеле, фрлале и тепале малиот Тони и тоа најмалку 10 дена пред конечно да го однесат на лекар. На неговото кревко тело повредите биле толку тешки, што  морале да му ги ампутираат двете нозе, а колковите му биле толку слаби и оштетени што можеби нема да може да носи ни протези.


Translate »