Лекција бр. 1 од животниот тренер Селина Тонкин -Како да се справите со стресот и вишокот килограми(Видео)

loading...

Зошто диетите не се ефикасни? Гладуваме со денови и  држиме диети, но не помага. Доколку и се ослободиме од вишокот килограми, тие ни се враќаат како бумеранг. Животниот тренер, Австралијанката  со македонско потекло, ни ја открива суштината на проблемот, а тој лежи во стресот. Кога сме под стрес, се предаваме на емоционалното јадење. Тоа е еден маѓепсан круг, во кој постојано се вртиме, а методата на Селина не учи како да е ослободиме од тој стрес.

Translate »