Извадете го чепот од шишето за само 10 секунди (Видео)

loading...

Дали ви се случило затката од плута  да ви заглави во шишето?! Се разбира, на сите ни се случило! За да го извадите чепот за помалку од 10 секунди, ви треба  само една поцврста  лента, по можност пластична, погледнете го видеото…

 

Translate »