(Видео) Грција: Луѓето бегаат во морето за да се спасат од пожарот

loading...

 

На снимката која се појави во медиумите од пожарот во Грција, се гледаат десетина жители на Мати, на истокот на Атина, каде што се наоѓал епицентарот на пожарот.

Оние  кои успеале да дојдат до морето, носат ткаенина преку лицето затоа што чадот над нив е неверојатно густ. Во пожарот загинаа 91 лица.

Translate »