Диви оздраве од корона и порачува: Ковидот ги напаѓа и оние кои биле издржливи

43 годишниот ракометен голман Петар Ангелов – Диви  запиша уште една голема одбрана,овој пат против корона вирусот. 

Петар раскажува за лекувањето во болница.

Неговата порака е: „Ковидот ги напаѓа и оние кои биле издржливи и силни, еден вирус ве клекнува на коленици“

Translate »