Ги убил, остатоците на телата ги сомлел и ги фрлил на кучињата (Видео)

loading...

31 годишниот Александр Маслеников ги запознал двете девојки во караоке бар во градот Волжски во Русија.  Се понудил да ги испрати и оттогаш не се видени.

Олка Шапошникова(28) и Дариа Лабутина(29) ,  кобната  вечер  излегле да се забавуваат, но налетале на Маслеников,  кој пред неколку месеци бил пуштен од затвор каде лежел 11 години  поради силување и грабеж.

Тој ги викнал дома, каде ги силувал, а потоа ги  убил. Ги сомлел нивните тела и  со нив ги нахранил кучињата, а  коските ги  фрлил во блиската шума каде се најдени ,  велат полициски извори.  Полицијата го уапсила во близина на Москва. Подолу можете да го видите видеото на неговото апсење.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »